مسعود براتی، مسئول قرارگاه احمدی روشن سازمان بسیج دانشجویی، در جمع اعضای کارگروه تخصصی صنعت و اقتصاد بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس، ضمن تاکید بر ضرورت وجود روحیه ی «بت شکنی در عرصه ی اقتصاد و به طور کل علوم انسانی کشور» در دانشجویان، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی قبل از آنکه صرفا یک مکتب یا نظریه ی اقتصادی باشد، یک استراتژی برای حضور و مبارزه در جنگ اقتصادی است.
در این جلسه که به همت کارگروه صنعت و اقتصاد معاونت علمی بیسج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس و با عنوان “مشکلات صنعت و اقتصاد کشور و رسالت دانشجو” برگزار شد، ضمن ارائه ی تحلیلی از آخرین وضعیت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در کشور، به اهمیت و بایسته های ایفای نقش مفید و موثر توسط دانشجویان در این عرصه پرداخته شد. آنچه در ادامه می آید، مهم ترین عناوین مباحث این نشست دانشجویی است.
1. متاسفانه اقتصاد مقاومتی توسط بخش عظیمی از مخاطبینش در سطوح مختلف دولت و جامعه فهم نشده است.
2. شرط تحقق اقتصاد مقاومتی، گفتمان سازی و تبدیل آن به مطالبه ی عمومی مردم است.
3. مطالبه ی اقتصاد مقاومتی تنها از طریق مطالبه ی عینی آن در حوزه های مختلف، ممکن است و لذا نیاز به احصا مسایل آن در هر حوزه دارد.
4. در احصای مسایل و مصادیق اقتصاد مقاومتی در هر حوزه، باید سخن صاحبان نظر هر حوزه را شنید که لزوما اساتید دانشگاهی نیستند. بلکه بر اساس لزوم همان روحیه ی بت شکنی در این حوزه ها، باید به دنبال حرف های نو بود…
5. به نظر می رسد در حوزه ی تولید و صنعت، یکی از موضوعات مهم و قابل بررسی «ضعف، تشتت و آشفتگی سیاستها و برنامه های صنعتی کشور» است. به عنوان مثال، در حوزه ی پتروشیمی کشور شاهد وفور صنایع بالادستی هستیم، در حالی که در صنایع پایین دستی پتروشیمی بیشتر از آنکه حرفی برای گفتن داشته باشیم واردکننده محسوب میشویم.
6. مطالبه گری همان نمونه ی متعالی امر به معروف و نهی از منکر است. در حکومت اسلامی، مردم نیز از حکومت مطالبه می کنند.
http://www.tmubasij.ir/fa/?p=116